top of page
Milieu.jpg

MILIEU

Bij Team Koen Vanhaverbeke nemen we de verantwoordelijkheid voor het milieu serieus tijdens de aanleg en het onderhoud van tuinen. Bij ons wordt al het afval verzameld en gesorteerd op ons bedrijf.

 

We streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische en afbreekbare producten en beperken het gebruik van chemische stoffen tot het strikt noodzakelijke. Door ervoor te zorgen dat planten zich goed voelen en op de juiste plaats staan, blijven ze gezond en worden ze minder vatbaar voor ziektes en insectenplagen.

 

Voor onze kettingzagen en haagscharen gebruiken we milieuvriendelijke brandstof in plaats van benzine. We maken gebruik van aspenbenzine, die geen kankerverwekkende stoffen uitstoot en geen hinderlijke geur veroorzaakt.

 

Bij Team Koen Vanhaverbeke streven we ernaar om op een milieuvriendelijke manier te werken en ons steentje bij te dragen aan een duurzame leefomgeving. U kunt erop vertrouwen dat wij bij al onze activiteiten rekening houden met het milieu en de gezondheid van uw tuin.

ProefCentrum voor Sierteelt - 001.png
Waarnemingen_Waarschuwingen.jpg

Als lid van het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij, tuinaanleg en openbaar groen genieten we niet alleen van de dienstverlening van de Waarschuwingsdienst die ons helpt om ziekten en plagen doelgericht te bestrijden maar zijn we ook lid van het PCS (Proefcentrum voor Sierteelt) en delen we mee met het toegepast wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek voor de sierteelt.

bottom of page