top of page
Een boom planten

BOOMVERZORGING

/ Boomverzorging

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in boomverzorging. Boomverzorging omvat het planten, controleren, onderhouden, verzorgen en indien nodig saneren van bomen.

Planten van bomen

 

Het planten van grote of kleine bomen op een geschikte, of geschikt gemaakte groeiplaats.


De boom wordt door 3 grondankers, een drukverdelingselement en een ratelspanner met aangepaste kabel ondergronds verankert.

Het zo lang mogelijk in stand houden van bomen door kroonverankering. Door middel van kabels worden takken aan elkaar gebonden om uitscheuring te voorkomen.

Snoeien van bomen

 

Het vellen van bomen, ook in gevaarlijke situaties. Ook berekenen we de schade van bomen volgens uniforme methode, sporen we ziektes en plagen op met eventuele genezing, bepalen we of een boom een gezonde conditie heeft of stellen we vast als de boom onveilig zou zijn voor voorbijgangers.
 

Wij behandelen ook bomen met goede bodemschimmels. Meer en meer worden bomen geplant in levenloze grond. Deze bomen kunnen moeilijk meststoffen opnemen. Door schimmels aan de bodem toe te voegen, gaan de boom en de schimmels in symbiose leven en zal de boom er beter van worden.

Vanhaverbeke Koen - bom onderhoud en snoeien
Vanhaverbeke Koen - bom onderhoud en snoeien
Vanhaverbeke Koen - bom onderhoud en snoeien
Vanhaverbeke Koen - bom onderhoud en snoeien

Klik op een afbeelding om meer te zien!

bottom of page