top of page
Vanhaverbeke 2023-169.jpg

AANLEG VIJVERS

/ Aanleg vijvers

Het aanleggen van een vijver is meer dan simpelweg een gat graven en folie plaatsen, het vereist vakmanschap om een prachtige waterpartij te creëren die duurzaam is, gemakkelijk te onderhouden en een ideaal leefmilieu biedt voor de bewoners. Bij Team Koen Vanhaverbeke streven we ernaar om de beste oplossing te vinden voor elke klant.

 

Er bestaan vijf soorten vijvers: plantenvijvers, amfibievijvers, visvijvers, fonteinvijvers en zwemvijvers. Soms kunnen we twee soorten combineren, maar het is niet altijd mogelijk om alle gewenste kenmerken in één vijver te realiseren.

 

Naast het kiezen van het juiste vijvertype willen klanten terecht een heldere vijver. Dit kan op twee manieren worden bereikt. Ten eerste kunnen we een filter installeren om het water te zuiveren. Ten tweede zorgen waterplanten, vooral zuurstofplanten, voor natuurlijke waterzuivering.

 

Het is belangrijk om een evenwicht in de vijver te vinden en te behouden. Eenmaal het evenwicht is bereikt, vereist de vijver weinig onderhoud. Ons doel is een prachtige vijver te creëren die weinig onderhoud vergt. We streven naar de perfecte combinatie van schoonheid en gebruiksgemak.

 

Laat Team Koen Vanhaverbeke uw droomvijver realiseren met oog voor detail en expertise in vijveraanleg. Samen zorgen we voor een prachtige geheel die jarenlang plezier en ontspanning biedt, met minimaal onderhoud.

bottom of page